Mousse van chocola

Mousse van chocola

 

HOOFDINGREDIËNTEN
VOORKEUREN Vegetarisch SEIZOENGEBONDEN Lente Zomer Herfst Winter
ALLERGENEN* Geen selderij Geen schaaldieren Geen eieren Geen vis Geen gluten Geen melk Geen lupine Geen noten Geen pinda’s Geen mosterd Geen weekdieren Geen soja Geen sesam

 

Ingrediënten

 

•    1 el cacaopoeder
•    4 el ahornsiroop (of naar smaak)
•    1 geschilde en ontpitte avocado
•    160 gr kokoscrème
•    20 gr gedroogde kokosnoot

 

 

Methode

 

  1. Mix avocado, kokoscrème, ahornsiroop en cacaopoeder in een keukenmachine tot een gladde massa.
  2. Schenk het mengsel in glazen en besprenkel met de gedroogde kokos.
  3. Laat een nacht of ten minste twee uur goed koud worden in de koelkast.

*Allergeneninformatie is samengesteld op basis van gegevens die zijn verstrekt door de fabrikanten van de producten die we hebben gebruikt. Als je besluit een ander product te gebruiken, kunnen de allergenen verschillen, dus lees altijd de etiketten van alle ingrediënten die je voor dit recept koopt. Deze informatie dient slechts als leidraad.
De voedingswaarde-informatie is samengesteld door geregistreerde diëtisten met behulp van een standaard branchespecifiek softwaresysteem (FDH Saffron). Hou er rekening mee dat de voedingswaarde kan veranderen, afhankelijk van de producten die je voor dit recept gebruikt. Deze informatie dient slechts als leidraad.