HOOFDINGREDIËNTEN | Grains & Pulses | ||
VOORKEUREN | SEIZOENGEBONDEN | Herfst Winter | |
ALLERGENEN* | Geen schaaldieren Geen vis Geen lupine Geen noten Geen mosterd Geen sulfiet Geen sesam Geen soja Geen weekdieren |
• 300 gr romatomaten (pomodori), grof gehakt
• de blaadjes van een ½ klein bosje tijm
• 2 laurierblaadjes
• 2-3 teentjes knoflook, gepeld en geperst
• 2-3 sjalotjes, gepeld en in vieren gesneden
• rasp en sap van 1 citroen
• 4 eendeneieren (of kippeneieren)
• 1 blik cannellinibonen (uitlekgewicht 230 gr)
• 1 el granaatappelmelasse
• 1 el roosharissa
• 1 el tomatenpuree
• 250 ml groentebouillon (klaar voor gebruik)
• 2 el koudgeperste raapzaadolie
• 1 zuurdesembrood (of knapperig brood)
• zwarte peper
• zeezout
*Allergeneninformatie is samengesteld op basis van gegevens die zijn verstrekt door de fabrikanten van de producten die we hebben gebruikt. Als je besluit een ander product te gebruiken, kunnen de allergenen verschillen, dus lees altijd de etiketten van alle ingrediënten die je voor dit recept koopt. Deze informatie dient slechts als leidraad.
De voedingswaarde-informatie is samengesteld door geregistreerde diëtisten met behulp van een standaard branchespecifiek softwaresysteem (FDH Saffron). Hou er rekening mee dat de voedingswaarde kan veranderen, afhankelijk van de producten die je voor dit recept gebruikt. Deze informatie dient slechts als leidraad