HOOFDINGREDIËNTEN | Groenten | ||
VOORKEUREN | SEIZOENGEBONDEN | Zomer Herfst Winter | |
ALLERGENEN* | Geen schaaldieren Geen eieren Geen vis Geen lupine Geen melk Geen noten Geen mosterd Geen pinda’s Geen sulfiet Geen weekdieren Geen sesam |
• 200 gr stevige tofoe
• 2 liter veganistische groentebouillon
• 1 ui, heel en ongepeld
• 20 gr gember, heel en ongepeld
• 1 teentje knoflook, heel en ongepeld
• 1 klein kaneelstokje
• 1 tl korianderzaad
• 2 kardemompeulen
• 1 steranijs
• 80 gr oesterzwammen, in stukjes gescheurd
• 50 gr fluweelpootjes, de wortels verwijderd
• 4 lente-uitjes, kleingesneden
• 2 rode chilipepers, kleingesneden
• sap van ½ sinaasappel
• sap van ½ limoen
• Klein bosje basilicum, alleen het blad
• Klein bosje koriander, alleen het blad
• 200 gr platte rijstnoedels
• 2 tl bruine suiker
• 1 el donkere sojasaus
*Allergeneninformatie is samengesteld op basis van gegevens die zijn verstrekt door de fabrikanten van de producten die we hebben gebruikt. Als je besluit een ander product te gebruiken, kunnen de allergenen verschillen, dus lees altijd de etiketten van alle ingrediënten die je voor dit recept koopt. Deze informatie dient slechts als leidraad.
De voedingswaarde-informatie is samengesteld door geregistreerde diëtisten met behulp van een standaard branchespecifiek softwaresysteem (FDH Saffron). Hou er rekening mee dat de voedingswaarde kan veranderen, afhankelijk van de producten die je voor dit recept gebruikt. Deze informatie dient slechts als leidraad.