lifestyle op maat

 

Personalized wellbeing 

Graag het welzijn van jouw medewerkers verbeteren en ze hierdoor tevreden houden? Wij helpen je graag!

Jouw werknemers maken jouw bedrijf. Daarom is het ontzettend belangrijk om jouw werknemers tevreden maar ook zo gezond mogelijk te houden zodat ze in staat zijn om productief, effectief en succesvol te werken. Het is dus belangrijk om te investeren in de wellbeing van jouw werknemers en in die van jezelf.

Op basis van de behoeften van de doelgroep kunnen wij op maat gemaakte programma’s samenstellen. Wij hebben een aanbod samengesteld op basis van de vijf welzijn pijlers: Sociaal welzijn, mentaal welzijn, fysiek welzijn, spiritueel welzijn en het zelfbewustzijn. Naast het basispakket kan je samen met één van onze experts een pakket op maat samen stellen of bijvoorbeeld per pijler een pakket aanschaffen om hierbij het welzijn van jouw medewerkers te verbeteren. Hebben jouw medewerkers bijvoorbeeld behoefte aan online groepslessen of in house sportlessen zodat ze gestimuleerd worden om meer te bewegen? Of zouden ze graag geïnformeerd worden over verschillende welzijn onderwerpen zoals mindfulness, gezonde voeding, digitaal welzijn, stress verminderen, meer focus? Of nemen ze graag deel aan een van de toffe foodevents van Smarter Food choices waar ze meer kunnen leren over gezonde en duurzame voeding.

Het kan allemaal en dit is slechts een greep uit ons aanbod. Wij denken graag met je mee over hoe we de beste optie kunnen aanbieden voor jouw medewerkers om tot het ultieme resultaat te komen.
.

Vul voor vragen of een persoonlijk advies het formulier onderaan de pagina in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.
Smarter FOOD CHOICES

 

Met Smarter Food Choices helpen wij bij de transitie naar een gezonder, duurzamer en lekkerder voedselaanbod. We werken samen met cateraars, restaurants, (overheids)instanties, scholen en consumenten op verschillende manieren en laten op een toegankelijke manier zien hoe kleine veranderingen een positieve impact hebben mens, dier en planeet. Dit doen we door:

-Geven van workshops, Food Lab Experience (zie hier de video voor een indruk)
-Food Lab traject waar we stap voor stap [organisatie x] begeleiden naar een inclusiever, plantaardig(er), gezonder en lekkerder voedselaanbod)
-Receptontwikkeling (voor verschillende doeleinden)
-Evenementen (tastings, kookdemo's etc.)

Wij doen dit met de focus op: 

-Gezondheid van de medewerkers
-Medewerkerstevredenheid
-Prestaties van het bedrijf
-Diversiteit en inclusiviteit
-Teamvorming
-Mensenrechten & dierenwelzijn.

Nanne van der Leer

Nanne is de oprichter van het succesvolle online platform Lief Leven, dat een organisch bereik heeft van 15 miljoen. Ze ging van een corporate carrière (Marketing & PR bij Heineken en directeur bij een grote toeristische organisatie) naar sociaal ondernemer. Met haar bedrijven Lief Leven, Plek voor Groei, The Sunshine Factory & BeeBalm Care maakt zij maatschappelijke én ecologische impact. Nanne prikkelt je om anders naar het leven te kijken. Ze vindt niets zo leuk als een grote groep mensen helemaal gek maken en hen te inspireren om op andere manieren naar succes te kijken, uitdagen om de wereld van morgen samen vorm te geven en hen een spiegel voor te houden over de eindeloze potentie in henzelf.

Ze deelt haar verhaal ‘‘ omdat het niet gaat over mij, maar iets veel groters: het volgen van je hart, je eigen regels schrijven en wat daarbij komt kijken’’. Van ego naar eco. Van ik naar wij. Van controle naar vertrouwen. Van angst naar liefde.

Samen met Nanne van der Leer organiseren wij inspirerende TEDxTalks, workshops en digitale evenementen.

High Five Health Promotion

                                                                                  High Five biedt een breed scala aan workshops, masterclasses en fysieke training online en in house om het prestatievermogen en vitaliteit van jouw medewerkers te vergroten.

‘’Bij High Five geloven we dat een gezonde geest en een gezond lichaam de basis vormen van elke superwerknemer. In deze snelle, veeleisende wereld is het verlangen naar balans en persoonlijke gezondheid groter dan ooit. Met ons brede scala aan vitaliteitsservices inspireren we iedereen om de gemotiveerde, energieke, gefocuste, creatieve en gebalanceerde teamspeler te worden die de superwerknemer is. Wij geven jou en jouw medewerkers de kracht om alle doelen te bereiken.

Spring aan boord en sluit je aan bij the vitality movement!’’

 

 

 

 

*We gebruiken bovenstaande contactgegevens alleen om contact op te nemen naar aanleiding van je verzoek. We zullen deze persoonlijke informatie niet gebruiken voor marketingdoeleinden of jouw gegevens aan derden verstrekken. We zullen jouw data beheren overeenkomstig met onze privacy policy waarin jouw rechten in relatie tot het bewerken van jouw persoonlijke data staat beschreven.
Perzische gebakken bonen
Perzische gebakken bonen

Perzische gebakken bonen met zuurdesem

Visspiesjes
Visspiesjes

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula

Paddenstoelen Pho Bo
Paddenstoelen Pho Bo

Pho Bo met paddenstoelen