De gezondere 
keuze, zodat jij je beter voelt! 

 

Een essentieel onderdeel van gezond leven is natuurlijk je voeding. Als echte foodies is het onze missie om jou te helpen lekker en vooral gezond te eten op ieder moment van de dag. Daarom kun je alle producten en gerechten in onze restaurant via een QR-code scannen op voedingswaarden. Belangrijk voor je algehele gezondheid, maar ook als je betere resultaten wilt behalen bij het sporten en ter bevordering van je mentale gezondheid. Zo geven we je inzicht in het aantal calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten, ook het zoutgehalte en de hoeveelheid groente die je eet, kun je in één oogopslag zien.

DE GEZONDERE KEUZE schijf van vijf logo.JPG

Daarnaast hebben we in onze restaurants, 360 Choices geselecteerd. Deze meest verantwoorde keuze zie je binnen de productgroepen terug in het restaurant. Elke 360 Choice voldoet aan de gezondere keuze criteria van het voedingscentrum. Daarnaast wordt er gelet op de volgende 4 pijlers: Meer groente, minder vlees, minder zout en meer vezels.

EXPERT CHOICE

Binnen 360 lifestyle werken wij samen met verschillende experts, die jou ook binnen de restaurants adviseren over de
juiste voeding om optimaal te presenteren en je lekker te voelen. Hieronder twee van onze experts uitgelicht.
Scan hun code in het restaurant en lees alles over het product dat ze voor je hebben geselecteerd.

Jorden Bres is personal en Strength & Conditioning Coach bij TeamNL. Hij traint onder andere turner Epke Zonderland, judoka Henk Grol, de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer en vele andere topsporters. Verder trainde hij onder andere de modellen van Holland’s Next Top en begeleidt hij presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars. 

Voor 360 Lifestyle werken wij samen met Jorden Bres. Naast zijn expert blogs en vlogs, vind je ook zijn 360 Choice, ter ondersteuning van een sportieve lifestyle, terug in het restaurant. 

Lisa Stel, beter bekend van het platform Lisa Goes Vegan, inspireert en informeert al jaren tienduizenden mensen om vaker plantaardig te eten. Op een positieve en toegankelijke manier helpt ze particulieren en bedrijven om vaker te kiezen voor gezonde en duurzame voeding.

Ze veroverde een plek in de Duurzame Jonge Top 100 lijst, de Food100 en sleepte de award voor het Beste Vegan Kookboek in de wacht. Met haar tips, recepten en boeken laat ze zien dat plantaardig eten makkelijk, gezond en ontzettend lekker is.

Lisa schrijft en vlogt voor 360 Lifestyle. Vaker plant based eten? Probeer Lisa’s 360 Choice in onze restaurants. 

 

Recepten

Perzische gebakken bonen
Perzische gebakken bonen

Perzische gebakken bonen met zuurdesem

Visspiesjes
Visspiesjes

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula

Paddenstoelen Pho Bo
Paddenstoelen Pho Bo

Pho Bo met paddenstoelen