meet our experts

Ontmoet ons team van experts: voedingsdeskundigen, chefs en diëtisten. Allemaal met een rijkdom aan verschillende ervaringen binnen de food & lifestyle wereld. Specialismen in lichaam en gezondheid, sport, voeding en veel meer! Lees hier meer over hen.

 

 

 

 

Hans
Gijsen

Product Manager

Hans Gijsen heeft ruim 25 jaar foodservice ervaring, zowel in operationele- als in staffuncties waaronder inkoop, category- en  product management. Hij  is afgestudeerd aan de Hotelschool en geschoold en gevormd in de klassieke Franse keuken.

Gepassioneerde 24/7 foodie, die altijd op zoek is naar de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen. Zijn Focus ligt op de relatie tussen voeding gezondheid en duurzaamheid.
Hans kan onbegrensd culinair creatief zijn zonder de basis uit het oog te verliezen.

 

Tessa Broekhuizen

Product Manager

Tessa Broekhuizen is in 2015 afgestudeerd als conceptontwikkelaar & trendwatcher op gebied van food. Daarna is ze haar passie voor eten verder gaan ontwikkelen door in de keuken aan de slag te gaan en recepten te gaan ontwikkelen.

Haar creativiteit vertaalt ze door in vernieuwende recepturen die ze graag met de buitenwereld deelt door middel van fotografie.

Andrès
Delpeut

Culinair Manager

Andres Delpeut heeft jarenlange ervaring als chef-kok op Michelin sterren niveau. Sinds december in dienst bij de Compass Group onder het label van Famous Flavours.

Met dezelfde passie en visie, concepten lanceren voor high end bedrijfscatering dat is waar we voor gaan.

 

lisa
stel

Founder Lisa goes Vegan

Lisa Stel (1990), beter bekend van het platform Lisa goes Vegan, inspireert en informeert al jaren tienduizenden mensen om vaker plantaardig te eten. Op een positieve en toegankelijke manier helpt ze particulieren en bedrijven om vaker te kiezen voor gezonde en duurzame voeding.

Ze veroverde een plek in de Duurzame Jonge Top 100 lijst, de Food100 en sleepte de award voor het Beste Vegan Kookboek in de wacht. Met haar tips, recepten en boeken laat ze zien dat plantaardig eten makkelijk, gezond en ontzettend lekker is.

jorden
bres

Personal Trainer

Jorden Bres is inmiddels 10 jaar werkzaam als Strength & Conditioning Coach bij TeamNL. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de nationale judoselectie op het nationale trainingscentrum te Papendal. Hij traint/trainde onder andere turner Epke Zonderland, judoka Henk Grol, de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer en vele andere topsporters.

Verder is Jorden actief als Personal Trainer. Zo trainde hij onder andere de modellen van Holland’s Next Top Model 2016 en begeleidt/begeleidde hij presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars. Daarnaast verzorgt hij clinics, seminars en presentaties.

 

 

Peter
Heshof

Zeitgeist-watcher & Marketing strategist

Peter Heshof is Tijdgeest-trendwatcher, strateeg en spreker met ruim 20 jaar ervaring, hij werkt voor bedrijven als Unilever, Friesland Campina, Albert Heijn, JDE en Compass Group.

Peter helpt merken Future-proof te maken vanuit trends en consumer insights. Hij is oprichter van trend & marketing bureau Bloom www.tobloom.nl

Hij houdt zich bezig met de consumenten & foodtrends van nu en de komende 10 jaar. In zijn visie zijn trends geen toeval maar worden deze gedreven door de veranderende Tijdgeest.

 

Yvonne
Platteel

Voedingsdeskundige

Sinds 2012 is Yvonne Platteel werkzaam als voedingsdeskundige bij Eurest. Lekker en goed eten is haar grote passie. Ze houdt van koken en combineert gezond, lekker en snel, zodat iedereen het kan. Ze is ervan overtuigd dat je met goede voeding je lichaam en geest vanbinnen uit voedt. Dit heeft een uitwerking op hoe jij je voelt.

Met Yvonne haar huidige studie orthomoleculaire voeding, verdiept ze zich nog meer in de uitwerking van eten op je gezondheid.

 

merel
nijs

All round fitnesscoach en personal trainer

Merel is afgestudeerd aan de opleiding lifestyle Sport en bewegen als sociaal bewegingsagoog.
Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het vak als personal trainer, groepslesinstructrice en clubmanager op de hoogte van de vele trends op gezondheidsgebied.
Ze vind het belangrijk om mensen bewust te maken van hun eigen beweeg gedrag en te helpen verandering aan te brengen op een manier die het beste bij hun past.
De missie van High Five Health promotion is ‘empowering people’, dat is wat Merel al 6 jaar voor High Five Health Promotion graag doet en nog heel lang wil blijven doen!

Denise
van pierre

Voedingswetenschapper

Afgestudeerd diëtist aan de opleiding Voeding en Diëtetiek (BSc) en vervolgens afgestudeerd als voedingswetenschapper aan de opleiding Nutrition and Health (MSc) met een specialisatie in Nutritional Physiology and Health Status.

Vijf jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie, expert op het gebied van (internationale) etikettering, specificatiebeheer, voedings- en gezondheidsclaims en voedselveiligheid.


 

Annemie Schuitemaker

Master of human development

Annemie is afgestudeerd van Universiteit Groningen, Master of human development in Organizations. Met meer dan 15 jaar gespecialiseerd in stress, werkdruk, werk-prive balans en digitale detox.

Managing director van Career & Life. Ze is al sinds 2016 aangesloten bij High Five Health Promotion
Annemie is er van overtuigd dat iedereen moet genieten en deelnemen aan werk en aan het leven. Je hebt 1 leven, leef ‘m goed.

 

Smaakmakers
Smaakmakers

Ik ben gepassioneerd over alles wat er speelt binnen onze culinaire wereld. Laats vertelde een bekende columnist mij bijvoorbeeld over hoe komt dat Nederlandse chefs en Nederlandse restaurants het zo goed doen en zoveel aandacht krijgen, ook vanuit het buitenland.

 

 

 

 

                                                                                                                                                

Lichaamstype: je er bij neerleggen of niet?
Lichaamstype: je er bij neerleggen of niet?

Hoe haal je het maximale resultaat uit jouw lichaamsbouw en lifestyle

Vleesvervangers
Vleesvervangers

Nu de laatste 'diehard' carnivoren zich langzaam naar het vegetarische schap in de supermarkt bewegen, kunnen we rustig stellen dat plantaardig eten geen kortdurende trend is, maar een beweging die niet meer te stoppen is.